Nyhedsbrev - EKSTRA - 01/03-2010

 

Den 1. maj 2010 overgår administrationen af Energistyrelsens ordninger i bygninger til et nyt sekretariat.

Den 1. maj 2010 bliver det et nyt sekretariat, som viderefører driften af Energistyrelsens tre ordninger i bygninger: Energimærkningsordningen, kedelordningen og ventilationsordningen.

Det nye sekretariat vil blive drevet af et konsortium, som består af virksomhederne Sebra A/S, KL Consulting Aps og EKJ Rådgivende Ingeniører AS. Konsortiet bestående af Teknologisk Institut og Byggecentrum fortsætter driften af Erhvervs- og Byggestyrelsens huseftersynsordning i FEM-sekretariatet.

Hvad betyder det i praksis?
Overgangen vil blive tilrettelagt således, at dette ikke griber forstyrrende ind i driften af ordningen. Alle aktuelle sager, som er påbegyndt under det nuværende sekretariat, kører videre under det nye sekretariat, som får et nyt navn.

Konsortiet bestående af Teknologisk Institut og Byggecentrum fortsætter med administrationen af huseftersynsordningen under navnet FEM-sekretariatet.

I den nærmeste fremtid kommer der mere information om det nye sekretariat og skiftet den 1. maj.

Afgørelsen om det nye sekretariat for energimærkningsorden, kedelordningen og ventilationsordningen er foretaget af Energistyrelsen i januar efter et offentligt udbud i november og december 2009 i forbindelse med udløbet af den gældende kontrakt.